Terveisiä Oulusta

Lauantaina 21.1.23 Ajelimme Ouluun, mukana lisäkseni Ensio ja Marjo-Riikka Kuhmon demareista. Oulussa oli meidän vaalitilaisuus, valokuvaus ja videokuvaus.

Ministeri Tytti Tuppurainen piti loistavan esityksen päivän polttavista aiheista ja antoi vastauksia useisiin mieltä askarruttaneisiin kysymyksiin.

Vaalityötä on luvassa kovalla tahdilla seuraavat reilu pari kuukautta. Yksin tätä hommaa ei voi tehdä, ja tukijoukkoihini vahvistus on tervetullutta. Jos sinulla on halua auttaa tässä kampanjassa, laitathan minulle viestiä.

Avuksi voit olla mm kertomalla minusta tuttavillesi, jakamalla postauksiani somessa, jakamalla mainoksiani postilaatikoihin, osallistumalla toritapahtumiin apukäsinä, lahjoittamalla arpajaisiin palkintoja tai vaikka laittamaan itsellesi sopivan summan vaalitililleni, josta raha käytetään vaalimainontaan. Voit myös laittaa viestiä, jos sinulla on jokin muu idea/keino olla apuna vaalikampanjassa.

Viestiä minulle voi laittaa sähköpostiin riikkse@student.uef.fi tai Whatsapp viestiä numeroon 0451149079. Olen kiitollinen kaikenlaisesta tuesta.

Jos haluat kartuttaa vaalikassaani, voi lahjoituksen tehdä tilille FI9317063500036941 Ronja Herranen / Riikka Seppäsen vaalitili (viestikenttään)

Kuva on eilisestä Oulun tapahtumassa. Me kaikki Kainuun eduskuntavaaliehdokkaat päästiin samaa kuvaan ja saatiinpa mukaan myös Ministeri Tytti Tuppurainen.

Kommentit

Jätä kommentti